پروژه حسابداری

کار حسابداری معمولاً شامل پروژه‌های کوچکی است که در یک مقطع زمانی مشخصی انجام می‌گیرد. پروژه حسابداری با توجه به موقعیت‌های حساس شرایط اقتصادی، بازار خوبی دارند. پروژه‌های حسابداری در ادامه می‌توانند نقطه عطفی برای دریافت پروژه‌های جدیدتر و بزرگ‌تر باشند. بنابراین اگر بتوانید برای دریافت کار حسابداری به شکل موفق عمل کنید، به مرور قادر خواهید بود به جایگاه خوبی در این عرصه دست پیدا کنید و به یک برند در رشته حسابداری تبدیل شوید. نکاتی برای موفقیت در حسابداری وجود دارد که با رعایت کردن آن‌ها پروژه‌های حسابداری خود را به خوبی انجام خواهید داد.

امروزه افراد زیادی وجود دارند که با توجه به بازار داغ رشته حسابداری مایل هستند تا با ورود به آن برای خود اعتباری دست و پا کرده و به موفقیت دست پیدا کنند. با این حال نکته‌ای که وجود دارد این است که برای موفقیت نیاز به تلاش و کسب تجربه در این رشته دارید. آنگاه می‌توانید به مرور زمان به موفقیت مطلوب خود دست پیدا کنید و در نتیجه صاحب اعتبار در بازار شوید.

با این حال لازم است انتخاب‌های درستی داشته باشید و فرایند کاری را به صورت صحیح اجرا کنید.

چگونه انتخاب درستی داشته باشیم؟

قیمت گذاری پروژه حسابداری و اجرای صحیح آن نیاز به انتخاب‌های صحیح دارد. به این دلیل که اگر پروژه‌هایی را انتخاب کنید که برای شما و یا شرکتتان توجیه اقتصادی ندارد، نه تنها سود نخواهید کرد بلکه ممکن است متحمل ضرر شوید. هر چند در ابتدا برخی از این پروژه‌ها می‌تواند برای کسب تجربه بیشتر به شما کمک کند. بسیاری از مدیران شرکت‌ها و موسسات برای کار حسابداری خود نیاز به یک کارشناس و مجری حسابداری دارند. با این حال برای آنکه بتوانید چندین پروژه را به طور همزمان مدیریت کنید و انتخاب‌های درستی داشته باشید لازم است نکاتی که در این باره وجود دارد را رعایت نمایید.

نوع بازار را شناسایی کنید

برای اینکه بتوانید کار حسابداری بیشتری دریافت کنید، لازم است به صورت گسترده گرایش‌های متنوع و مورد نیاز بازار را شناسایی کرده و برای پوشش آن‌ها اقدامات لازم را انجام دهید. هرچقدر بتوانید نیاز بازار را بهتر شناسایی کنید توانایی شما در جذب پروژه افزایش پیدا می‌کند.

پروژه های حسابداری

مکانیزه کردن تخصص

لازم است دانش و تخصص شما مشکلات مالی شرکت‌ها و کارفرمایانی که با موارد مالی دست و پنجه نرم می‌کنند را برطرف کند. بنابراین اگر حسابدار عمومی باشید شاید نتوانید از پس این چالش‌ها به خوبی بر آیید، اما حسابداران تخصصی با دانش و تجربه‌ای که سال‌ها در طی کار به دست آورده‌اند می‌توانند این نگرانی‌ها را یکی پس از دیگری برطرف کنند. به عنوان مثال ممکن است یک شرکت متحمل جریمه‌های مالیاتی ارزش افزوده شده باشد و قبل از مراجعه به دادگاه برای بررسی حل اختلاف خود نیاز به مشاوره داشته باشد. اگر بتوانید مشکل را برطرف کنید شما یک حسابدار متخصص هستید. از طرف بسیاری از شرکت‌ها در پایان سال مالی به منظور بستن حساب‌ها و صورت‌های مالی خود اقدام می‌کنند. این مورد یکی دیگر از پروژه‌هایی است که می‌توانید به آن به عنوان یک کار حسابداری نگاه کنید.
با توجه به پیاده سازی روش‌ها و قوانینی که از آن‌ها اطلاع دارید می‌توانید از خدمات حسابداری و مشاوره‌های مربوط به هر مسئله را ارائه کرده و با توجه به کاری که انجام می‌دهید اعتبار مناسبی در بازار کسب کنید.

شاید نیاز باشد در این راستا بخشی از خدمات خود را به صورت رایگان ارائه دهید، بنابراین باید مشخص کنید که کدام بخش از آن می‌تواند به صورت مجانی در اختیار کارفرمایان قرار بگیرد. درست شبیه به هر کسب و کار دیگر شما نیز نیاز دارید تا بازار هدف خود را مشخص کنید. در این صورت جذب کار حسابداری آسان‌تر خواهد بود.

تعیین لیست برای کار حسابداری

یک نکته مهم و قابل توجه این است که نوع خدماتی که ارائه می‌کنید را مشخص نمایید. این کار می‌تواند در جذب مشتری برای شما موثر عمل کند، تفاوتی ندارد یک شرکت حسابداری هستید و یا به صورت فردی در بازار فعالیت انجام می‌دهید، لازم است مجموعه‌ای از خدماتی که ارائه می‌دهید را به صورت فهرست به مشتریان خود ارائه دهید. با طبقه بندی این خدمات می‌توانید به آن‌ها نشان دهید که حرفه‌ای هستید و در نتیجه قیمت مناسبی برای کار حسابداری خود تعیین کنید. این طبقه بندی می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  1.  ارائه مشاوره مالیاتی و مشاوره مالی
  2. اجرای نرم افزار‌های حسابداری به صورت دقیق و کامل
  3. انجام اقدامات لازم برای تحریم دفاتر قانونی
  4. تنظیم و تسلیم اظهارنامه‌های مالیاتی مبتنی بر ارزش افزوده
  5. تهیه و ارائه گزارش‌های فصلی معاملات سه ماهه
  6. بررسی اطلاعات چرخه تولید و بهای تمام شده
  7. جمع آوری و بررسی اسناد حسابداری و صورت‌های مالی
  8. تنظیم و یا ویرایش اظهارنامه‌ها
  9. بررسی و تنظیم اسناد و کنترل فرم واردات و صادرات

پروژه های حسابداری

می‌توانید کاربران و مشتریان خود را به سه بخش کلی تقسیم کنید: بخش اول فروشگاه‌ها و کارفرمایانی هستند که کسب و کار کوچک‌تری دارند. بخش دوم شامل فروشگاه‌های بزرگ، میوه فروشان و کسب و کارهایی که دارای چندین شعبه هستند و بخش سوم شامل شرکت‌های استارت آپ، تازه تاسیس و یا سازمان‌های منحل شده می‌باشد. شما می‌توانید با توجه به نوع خدمات ارائه شده شروع به قیمت گذاری نمایید.

علاوه بر این موارد می‌توانید خدمات زیاد دیگری نیز ارائه دهید. سرفصل‌های این لیست می‌تواند با توجه به دانش و تخصص شما متفاوت باشد. هرچقدر گرایش‌های بیشتری تجربه و تخصص داشته باشید قادر خواهید بود به بخش‌های بزرگ‌تری از جامعه خدمات ارائه کنید. با این حال مهم‌ترین ویژگی که باید در نظر بگیرید این است که برای قیمت گذاری به صورت دقیق و بی چون و چرا عمل کنید.

هرچقدر رزومه کاری شما دقیق و حرفه‌ای‌تر باشد احتمال بیشتری وجود دارد که پروژه‌های بزرگ‌تری را به مرور زمان جذب کنید.

پس از مدتی به کمک برنامه ریزی‌های دقیق و زمانبندی مشخص در اجرای کارها این شما هستید که انتخاب می‌کنید کدام پروژه‌ها را انجام دهید و کدام یک برای شرکت شما توجیه اقتصادی ندارد.

برای افزایش دانش و تجربه در این زمینه می‌توانید با شرکت در دوره‌های آموزشی حسابداری مالیاتی در اصفهان بیاموزید که چگونه باید به شکل موفق در بازار کار عمل کنید. هر چقدر دانش و اطلاعات خود را به روز نگه دارید و به دنبال کسب آموزش‌های بیشتر باشید، احتمال بیشتری وجود دارد که بتوانید در این زمینه به یک برند معتبر تبدیل شوید.

 

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *